Orarul de lucru Precizați pe pagina “Magazine”.

AuGust festival la Depo Construct

Știrile săptămânii. Târgul AuGust la Depo Construct.

Cumpărând produse organice, proaspăt recoltate, la târgul AuGust de la Depo Construct , oferiți suport producătorilor locali. Fermierii au nevoie de sprijinul Dvs., iar ca bonus primiți posibilitatea de a întări imunitatea și sănătatea cu produse naturale.

depo construct

Este datoria fiecărui antreprenor să sprijine producătorii locali.
„Fiecare dintre noi dorește să vadă Moldova, o țară prosperă în care oamenii vor fi fericiți. De aceea este important să ajutăm pe ceilalți. Producătorii locali sunt oamenii care depun multă muncă în produsele lor, își pun inima și sufletul pentru a produce bunuri de înaltă calitate. Este plăcut să știm că, prin crearea unei oportunități de vânzare a produselor locale, putem oferi suport afaceri moldovenești. ”- Dorin Munteanu, administrator al centrului comercial Depo Construct.

depo construct

Produse proaspete și sănătoase. În fiecare weekend la Depo Construct

La târg găsiți peste 20 de producători locali care oferă legume și fructe, produse apicole, produse din carne, produse de patiserie, sirop de cătină, uleiuri presate la rece, zmeură, haine pentru copii etc. Scopul acestui eveniment este susținerea și promovarea producătorilor locali.

 

Depo Construct – peste 10.000 de bunuri de uz casnic chiar și produse ECO.

Centrul comercial Depo Construct – oferă o gamă vastă de bunuri. Tot ce aveți nevoie pentru casa Dvs. se găsește la Depo Construct De la articole de reparații mici, cum ar fi șuruburi, prize și accesorii, până la mobilier, decor chiar și piscine. Acum, pe teritoriul Depo Construct, puteți găsi și produse naturale de la producători locali.

AuGust de Weekend la Depo Construct va fi deschis tuturor în fiecare sâmbătă și duminică între orele 10.00 și 16.00.

Pin It on Pinterest