Orarul de lucru Precizați pe pagina “Magazine”.

Cadouri


În fiecare weekend de toamnă,
Depo Construct face cadouri pentru întreaga familie.

Chiar și cu sosirea serilor reci de toamnă, Depo Construct nu diminuează gradul de căldură și ritmul cu care umple cu confort casa vizitatorilor noștri. În fiecare weekend de toamnă, clienții noștri primesc cadouri pentru familie. Este ușor să primiți un cadou. Veniți la Depo Construct împreună cu cuplul sau familia dvs. și primiți un cadou garantat.

Cadourile pe care le facem în fiecare weekend de toamnă, vă vor încânta toți membrii familiei.

Pe tot parcursul anului, în incinta centrului comercial Depo Construct clienții găsesc tot de ce au nevoie pentru confort. Casele cumpărătorilor noștri sunt pline de confort și sunt gata să încălzească și să încânte proprietarii în serile reci de toamnă. Rămâne doar să aplicați ultimele detalii și să umpleți casa cu căldură sufletească. Bucurați-vă de cumpărături pentru o casă confortabilă la Depo Construct și primiți în dar atribute importante ale confortului casei.

Centrul comercial Depo Construct este o alegere excelentă pentru cumpărături cu întreaga familie.

Primăvara și vara, cumpărătorii centrului comercial au găsit tot ce au nevoie pentru renovare și construcție în Depo Construct. Odată cu sosirea toamnei, rămân o mulțime de lucrări mici și finisaje. Când efectuați lucrări de finisaj, este deosebit de important să ascultați persoană îndrăgită cu care o-să împărțiți acest comfort. Vizita dvs. în centrul comercial vă oferă nu numai un sortiment vast, ci și cadouri plăcute.


Mulțumită formatului special găsiți tot de ce aveți nevoie pentru o casă, într-un singur loc.

Showroom-urile din Depo Construct sunt situate în încăperi separate și fiecare categorie de produse este reprezentată de o companie separată. Astfel, cumpărătorul poate fi sigur că va fi deservit de un specialist calificat, iar compania care se dezvoltă ca brand va oferi produse de cea mai înaltă calitate. Arhitectura evită, de asemenea, mulțimile și cozile, ce este deosebit de important la moment.

 

Depo Construct – vă umplem casa cu confort.
Demonstrați cecul și primiți cadou.
În funcție de suma cecului, veți primi premii + un cadou garantat.
Numai cecurile eliberate în weekend sunt eligibile pentru promoție.
Orice achiziție = linguriță de marcă.
De la 300 de lei cadou ceai Ahmad Tea.
De la 500 de lei o cană pentru ceai Ahmad Tea.
De la 700 de lei, o cană pentru ceai Ahmad Tea cu farfurioară.
De la 1000 lei ceai infuzie Ahmad Tea.
De la 2000 de lei o umbrelă de marcă Ahmad Tea.

Participând în tombolă, confirmați că sunteți de acord cu politica de confidențialitate.

Pin It on Pinterest