Orarul de lucru Precizați pe pagina “Magazine”.

De ce este profitabil să renovezi în timpul iernii?

Există o percepție conform căreia renovările ar trebui să se facă doar vara, iar acest lucru se datorează în principal faptului că, în trecutul recent, materialele de construcție permiteau într-adevăr să fie manipulate doar în timpul sezonului cald. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat, iar tehnologiile inovatoare din lumea construcțiilor de astăzi permit producerea de materiale de finisare pentru care temperaturile scăzute nu reprezintă un obstacol. În plus, lipsa energiei electrice sau a sistemelor de încălzire pe șantierele de construcții poate fi ușor rezolvată prin utilizarea generatoarelor și a pistoalelor termice.
Nu ar trebui să excludeți din planurile dvs. reparațiile de iarnă, inclusiv pentru că este o mare oportunitate de a economisi resurse materiale. Vânzările de materiale de construcții la debutul vremii reci scad semnificativ, astfel că pentru a atrage clienții magazinele organizează tot felul de promoții cu acordarea de reduceri bune pentru toate categoriile de cumpărători. Chiar dacă nu intenționați să faceți reparații în timpul iernii, cumpărarea de materiale de construcții la prețuri reduse este o modalitate bună de a economisi bani. Cu toate acestea, nu puteți amâna îmbunătățirea casei pentru o lungă perioadă de timp, deoarece dacă nu intenționați să faceți reparații singuri și să angajați în acest scop maeștri, atunci în timpul iernii este, de asemenea, mult mai profitabil. Motivul este că vara există o lipsă sezonieră a cererii de meșteșugari. În plus, în sezonul cald este aproape imposibil să găsești profesioniști buni care să fie disponibili, iar dacă se întâmplă acest lucru, costul serviciilor va fi semnificativ mai mare decât în timpul iernii. Iar calitatea muncii în timpul iernii va fi mai mare datorită lipsei de grabă, devierii meșterilor la obiecte paralele și elaborării detaliate pe toate site-urile.
Conform unei estimări independente, efectuarea lucrărilor de reparații în timpul iernii reduce costurile cu 10% până la 20%. În cazul unei cantități mari de lucrări planificate, se poate economisi o sumă destul de substanțială din bugetul familiei.
Astfel, este important să rețineți că, indiferent de perioada anului, este posibil să efectuați reparații la casa dvs. fără nicio dificultate, iar iar iarna puteți economisi și mulți bani.

Pin It on Pinterest