Orarul de lucru Precizați pe pagina “Magazine”.
Caracteristici
Spații comerciale
Galerie

De ce trebuie să ne alegeți pe noi?

Construct Depo – complex comercial modern a materialelor de construcție pentru efectuarea cumpărăturilor Dvs. în condiții foarte confortabile și standarde înalte de deservire calitativă.
Voi intenționați să arendați un depozit sau un magazin și mai stați pe gînduri?

Construct Depo – complex comercial a materialelor de construcție cu o suprafață totală de aproximativ 9000 m² constituit din:

 • Aproximativ 5000 m² de secții comerciale;
 • Aproximativ 2000 m² de depozite;
 • 1000 m² spații de uz comun;
 • Mai mult de 250 m² de oficii.

Noi oferim secții comerciale și depozite pentru locatari și proprietari cu o suprafață de la 25 m² la 50 m². Înălțimea depozitelor constituie 4,5 m.

O amplasare comodă – economie de timp

Amplasarea în nemijlocită apropiere de zonă rezidențială care cuprinde aproximativ  200000 locuitori pentru care complexul comercial devine bine-venit și nu doar pentru ei.

Vă puteți deplasa la complexul nostru atît cu automobilul personal cît și prin intermediul transportului public. Complexul comercial vă oferă o parcare cu o capacitate pentru 400 automobile, pe teritoriul căruia a fost strămutată stația terminus a rutierei nr. 129.

Disponibilitatea Construct Depo suplimentar se asigură prin amplasarea în apropiere de drum de interes internațional și de acces comod pentru automobile de tonaj mare.

 

Organizarea Complexului comercial

 

Spațiile noastre comerciale se vor potrivi pentru orice domeniu de activitate din următoarele considerente

 • Vitralii;
 • Planificarea după plac a încăperii interioare;
 • Intrare separată pentru fiecare magazin;
 • Prezența căilor de comunicație necesare;

Compania de conducere

Relațiile cu clienții noștri se bazează pe respect și încredere reciprocă cu aprecierea preferințelor și posibilităților financiare – cel mai important factor în activitatea companiei noastre.

Compania de conducere a complexului comercial Construct Depo se atîrnă cu responsabilitate față de amenajarea acestuia. Pentru atragerea cumpărătorilor este important orice detaliu.

În obligațiile companiei intră promovarea profesională a complexului comercial pe piață prin amplasarea eficace a publicității în mass-media și internet.

Totul necesar la îndemînă

Construct Depo creează condiții necesare pentru ca consumatorul să găsească totul de ca are nevoie într-un singur loc. N-o să mai pierdeți timp pentru căutarea produsului necesar în piețele împrăștiate prin tot orașul.

Pentru aceasta noi:

 • Am adunat pe cei mai mari producători de pe piața materialelor de construcție într-un singur loc;
 • Oferim posibilitatea de a procura nu doar material de construcție dar și alte produse într-un singur complex din cadrul farmaciei, market, de a vă folosi de serviciile bancomatelor și multe alte;
 • Am organizat timpul liber a cumpărătorilor – ei permanent vor avea posibilitate de a se recrea la o cafea sau de a lua masa la o cafenea sau restaurant amplasat în cadrul complexului comercial.

Suntem convinși că colaborare cu noi este cheia succesului și prosperării a businessului Dvs.! Alăturați-vă!

Spațiu comercial de închiriat
“Construct Depo” oferă spre închirierea spațiilor comerciale de la proprietar pentru vânzarea de bunuri care aparțin categoriei “totul pentru casă ta”.
Complexul comercial este un sistem unic de magazine de două etaje, Ele sunt noi pentru Moldova, situate convenabil în trei linii de-a lungul unui drum aglomerat. Toate camerele au un aspect gratuit și pot fi ușor conectate pentru a crește zona la cererea locatarului.

Fatada fiecărui magazin este complet glazată și dotată cu o intrare separată.Ferestrele mari de afișare ajută la rentabilitatea prezentării produselor și atragerea mai multor vizitatori către complex. Intrările multiple pentru îmbinarea a două sau mai multe magazine sporesc traficul vizitatorilor datorită mai multor puncte de acces către spațiul comercial.

Închirierea unui magazin în Construct Depo este o oportunitate de a atrage clienți suplimentari datorită unei game largi de produse oferite pe un etaj de tranzacționare.De exemplu, un vizitator care a venit pentru o faianță ceramică se uită în mod obligatoriu în magazinul de articole sanitare, iar amanta alegerea perdelelor va acorda atenție obiectelor de decor.

Prima și a doua linie în 2 nivele de 75 de metri pătrați.

A treia linie este de 25 de metri pătrați.

Prima și a doua linie în 2 nivele de 150 de metri pătrați.

 

A treia linie este de 50 de metri pătrați.

 

Prima și a doua linie în 1 nivel de 150 m.
Prima și a doua linie în 2 nivele de 300 de metri pătrați.
Spațiile comerciale pe prima linie frontală

Prima linie de fațadă – spații comerciale de primă clasă sunt magazine cu două etaje, cu fațade cu vedere la parcare și la șoseaua centrală. Avantajul inchirierii spatiului comercial pe linia frontala este accesul direct din parcare, precum si o imagine de ansamblu excelenta de la sosea. Traficul plin de viață vă permite să profitați de toate avantajele ferestrelor de afișare pentru a atrage cel mai mare număr de vizitatori.

Spațiu comercial pe a doua linie frontală

A doua linie – fațadele merg la galeria centrală acoperită, unde se concentrează cea mai mare parte a magazinelor. Spațiile comerciale cu două etaje au o dispunere internă liberă. Zona poate fi ușor împărțită în zone comerciale separate sau separată de o zonă de birouri. Costul de închiriere a spațiilor galeriei interioare este puțin mai mic decât închirierea de magazine de fațadă. Dacă se dorește, chiriașul poate combina magazinele interne cu fațada. Acest lucru permite cumpărătorilor să viziteze cu ușurință priza direct din parcare și să se întoarcă la produsele pe care le doresc din galeria interioară. Un astfel de sistem de asociere contribuie la reducerea costurilor de închiriere și la atragerea mai multor vizitatori.

Spațiu comercial pe a treia linie frontală

A treia linie – pentru a intra în magazinele compacte de o poveste a celor de-a treia linie de vizitatori poate de la galeria interioară plină de viață a complexului. Buticuri confortabile, cu o suprafață de 25 m2, create pentru chiriașii care nu au nevoie de spațiu comercial mare. Fatadele magazinelor sunt vitrate dinspre partea de jos în sus, datorită căreia tot spațiul interior este perfect vizualizat chiar de la galerie. Prin combinarea a două sau mai multe buticuri, este posibil să se maximizeze avantajele cazurilor largi de afișare cu suprafețe relativ mici. De asemenea, magazinele de a treia linie sunt atractive pentru chiriași și prețur

 

25.07.2018

8 marta

20.07.2018

Galerie 2

Pin It on Pinterest