Orarul de lucru Precizați pe pagina “Magazine”.

Cea mai cool publicitate a verii

Depo Construct – cea mai cool publicitate a verii.
Eroul publicității găsește siguranța în Depo Construct, un centru comercial, în incinta căruia el găsește tot de ce are nevoie pentru a supraviețui confortabil. De obicei, publicitatea în Moldova stabilește o sarcină simplă – vânzarea unui produs. Am mers prin altă cale, în primul rând, am creat un videoclip publicitar, care este plăcut de vizionat. Practic, am făcut un scurt metraj.

 

Videoclipul promoțional evidențiază siguranța centrului commercial Depo Construct.
Una dintre valorile a centrului comercial Depo Construct este posibilitatea de a face cumpărături în siguranță și respectând distanța socială, găsind totul necesar într-un singur loc. Există o mulțime showroom-uri pe teritoriul centrului comercial, fiecare cu intrare separată. Astfel, clienții nu creează aglomerări sau cozi, și petrec mult timp în aerul liber. Am creat un loc sigur și îl facem mai sigur în fiecare zi.


https://www.youtube.com/watch?v=UBWFIuW1McY&t=6s

Casa voastră este cetatea voastră. Adăugați casei siguranță și confort cu Depo Construct.
Este timpul să faceți reparație acasă, dar nu doriți să petreceți timp În locuri aglomerate? Cu Depo Construct, este ușor, deoarece arhitectura centrului comercial vă protejează. Acum este momentul să vă faceți casa mai sigură și confortabilă cu Depo Construct.

 

Cumpărăturile sigure necesită un transport sigur. Așa transport este disponibil în Depo Construct.
Dacă Dvs. ca și eroul videoclipului nostru, dețineții o mașină personală, atunci vă asigurăm că vă va fi ușor să ajungeți la Depo Construct și să găsiți loc pentru parcare. Datorită locației avantajoase, Depo Construct este ușor accesibil din aproape oriunde în oraș, iar la parcarea spațioasă toți vizitatorii găsesc loc. Pentru utilizatorii de transport public, am lansat un microbuz de transfer gratuit, care vă va permite să ajungeți rapid și ușor la Depo Construct.

Supraviețuitori! Transmiteți tuturor. Sunteți în siguranță aici!

Pin It on Pinterest