Orarul de lucru Precizați pe pagina “Magazine”.

În Chișinău circulă transport gratuit – Depo Construct.

Un microbuz gratuit circulă în raionul Buiucani. De la 8.15 pînă la 18.45 fiecare zi cu excepția duminicii. Pentru toți iubitorii de confort acasă.

Microbuzul circulă între stațiile terminus a troleibuzelor nr. 1 și nr. 22

Partea recent construită a raionului Buiucani este ușor accesibilă cu mașina privată prin autostrada Leuseni. Cu toate acestea, până de curând, transportul public era slab dezvoltat pe acest teritoriu. Acum, este mai ușor pentru persoanele fără mașină personală să călătorească în jurul raionului Buiucani.

Transport este asigurat de Centrul comercial Depo Construct.

E ușor să recunoașteți microbuzul de rută gratuit. El este marcat în culorile centrului comercial Depo Construct, și folosește centrul în calitatea opririi între două stații finale. Simbolul centrului nostru comercial este un castor harnic pe nume Castor Bobrescu. Acesta este un adevărat gospodar moldovenesc, care de câțiva ani face mai frumoasă viața locuitorilor din Moldova.

Depo Construct – distanță socială la nivel arhitectural.

În centrul comercial Depo Construct, magazinele sunt prezentate ca showroom-uri separate, fiecare are o intrare individuală. Centrul comercial a fost creat astfel încât vizitatorii să facă cumpărături fără rânduri și aglomerație. În zilele în care distanțarea socială a devenit o parte importantă a vieții, acest aspect arhitectural s-a deschis dintr-o perspectivă nouă.

În Depo Construct avem totul, chiar și un microbuz gratuit!
Trecând dincolo de granițele unui magazin de materiale de construcție și mobilier. Depo Construct oferă, de asemenea, toate bunurile de uz casnic necesare până la textile și produse pentru îngrijirea animalelor.


Pin It on Pinterest