Orarul de lucru Precizați pe pagina “Magazine”.

Ultimele noutăți

Au devenit parte centrului comercial Construct Depo:


Rafi decor este distribuitorul exclusiv de tapete decorative de perete pentru casă şi birou din uniunea europeană.

1. Mai mult de 10000 de articole de tapete – de la clasice la avangardistice;
2. O selecţie largă de fototapet de perete şi pe uşă;
3. Decorațiuni interioare din poliuretan și polistiren;
4. Stickere decorative 3d pentru camera de copii;
5. Fresce si panouri;
6. Instrumente pentru lipirea tapetelor;
7. Adeziv pentru tapete;
8. Candelabre.

 


Золотой ключик este un magazin specializat, care oferă o gamă largă de produse pentru apartament și o terasă de vară, inclusiv amenajarea grădinii. Gândindu-ne la clienții noștri, reînnoim în permanență gama de produse, oferindu-le cele mai diverse produse pentru decorarea casei.
Magazinele „Золотой ключик” sunt în curs de dezvoltare în mod activ pe piața din Republica Moldova, unul din lideri mondiali în domeniul de finisare și tehnologii în construcție.

 

Fiskars este un brand de top care oferă soluții funcționale, ușor de utilizat și durabile pentru instrumente de mână și multe altele. Produsele Fiskars răspund autentic cu adevărată inspirație  și îndeplinesc lucrul mai intuitiv și mai ușor.Fiskars este un furnizor mondial și distribuitor de produse pentru casă, grădină și produse exterioare.

 

Trade In Prom este o companie de distribuție a materialelor electrice înființată în anul 2017, de o echipa tânără și profesionistă în domeniul instalațiilor electrice. O companie mobilă, rapidă, formată din oameni experimentaţi, profesionişti pe fiecare domeniu vizat cu o comunicare simplă, directă şi sinceră cu clienţii.
TradeInProm SRL este o companie cu o viziune diferită, cu o dorință de a conlucra de aproape cu partenerii şi clienţii firmei. Toate acestea precum şi cererea pieţei constant exprimată pentru consultanţă referitoare la produsele şi serviciile comercializate, ne-au determinat să încercăm o abordare proprie, personalizată, pentru fiecare potențial client.

 

LT Diamond Drilling a fost infiintata în Australia în anul 1973, activand predominant în mari proiecte de construcții din Australia. Procesul de diversificare a activităților a fost unul sistematic bazat pe acumularea experientei de către companie și asocierea cu organizații inovatoare din Australia, dezvoltandu-se de-a lungul timpului. Compania oferă servicii de taiere si carotare beton pentru majoritatea marilor companii de construcții cât și pentru persoane fizice în cadrul proprietăților și ansamblurilor rezidentiale.
Multumita utilizarii celor mai moderne tehnologii și metode, LT Diamond Drilling este capabilă sa execute într-un timp mult mai scurt lucrări care în mod normal necesita multe ore de manopera. Beneficiind de serviciile noastre profesionale și de experiența acumulată de-a lungul anilor, clienții nostrii au satisfactie garantata.

 

Rusu – Mobila
Practic fiecare persoana visează să-și transforme locul de trai din ceva unical, în același timp combinând frumosul și confortul. Iar în astfel de situație te poate ajuta perfect mobilă de calitate la comanda, care totalmente caracterizează stăpânul, care evidențiază preferințele și stilul său și asemenea reflectă sufletul locuinței. Anume amenajarea, culorile și interiorul sunt capabile să evidențieze gusturile și preferințele, iar ele pot fi reflectate anume în mobilă, care este elementul principal al fiecărei odăi.

Acum nu demult confecționarea mobilei la comanda era disponibilă pentru puține persoane. Asemenea decizii erau considerate un lux imposibil. Dar acum pretul unui astfel de serviciu usor difera fata de achizitionarea mobilierului in magazin. Astăzi sa procure mobila la comanda  practic fiecare. Magazinul nostru din Chișinău, deschide o gama largă de diverse produse și își permite să-și dea frau liber fanteziilor de designer. Specialiștii v-or crea produse de ori ce tip, in special:
1. Seturi de bucatarie sau bucataria în întregime.
2. Dulapuri și comode.
3. Paturi.
4. Mese si scaune.
5. Fotolii si canapele.
6. Rafturi si postamente. 

Și multe altele. Toate astea dvs le puteți găsi în catalogul magazinului în conformitate cu deciziile individuale ale specialistilor nostri, sau sa creati mobila după propriile schițe și idei.

 

Tot  vară, a avut loc o tombolă de biciclete, care s-au jucat între cumpărătorii Construct Depo.
În urma acestei tombole  au fost donate 56 de biciclete. Câteva fotografii ale câștigătorilor la tragerea la sorți!

Pin It on Pinterest